Ez a domain eladó!

A legjobb neveket az Ön honlapjához itt megtalálja!

MENÜ

Ön most túl van a világ leggyorsabb állásinterjúján!

Igen, nem tévedés! Fel van véve! Azzal, hogy rákattintott a pénzkeresési lehetőségre, kifejezte azt a szándékát, hogy pénzt akar keresni! És ez nekem elég!

Nem vagyok kíváncsi a nemére, korára, magánéletére, múltjára, terveire és semmilyen viselt dolgaira! Tessék, itt egy esély az esélyegyenlőség jegyében! Látatlanban megbízom Önben, csak akkor kell személyes kapcsolatba lépnünk, amikor a jutalékát fizetem ki!

Számomra az a fontos, hogy hozzon össze engem azzal a személlyel, céggel, aki meg szeretné vásárolni valamelyik domain-emet!

Sikeres üzletkötés esetén a domain árának 10%-át jutalék gyanánt átadom Önnek!

Hogy mindezt hogyan végezze?

Ahogy óhajtja! Önre és a leleményességére bízom, milyen hatékonyan fog dolgozni! Azért néhány tippet adok a siker érdekében:

Házaljon! - elég kicsi az esély az eladásra (személy szerint nem is támogatom), de a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb össze kell jöjjön egy-egy üzlet. Ha Önnek semmije sincs, ez is egy út a pénzkereséshez!

Ajánlja ismerőseinek, és azok ismerőseinek! - Jó esetben az ismerősei körében van az Ön szavának is annyi hitele, hogy meghallgatják, és ha jó gondolatot ad elő, akkor vevők rá. Biztosan van az ismerősei körében olyan, aki számítógéppel, honlapok készítésével foglalkozik, esetleg domain-neveket vásárol, vagy ad el, netán cége, vállalkozása van, és pont olyan domain-nevet szeretne a készülő honlapjához, ami épp nekem van. Ennek a szolgáltatásnak ez a kör a célközösége!

Írjon e-mailt internetes ismerőseinek! - viszonylag gyors és hatékony módja az ügyfélszerzésnek! Lehet az aktuálisan használt e-mail levelezőrendszeren keresztül, közösségi oldalak levelezőrendszerén, vagy akár autoresponderrel, ha van ilyen Önnek! Azonban vigyázat! Az ismeretlenek nem szeretik a kéretlen reklámleveleket (nem is megengedett), hasznos azt olyannak küldeni, akivel már állunk valamilyen kapcsolatban, így nem veszi rossz néven az információt.

Ismertesse a domain-vásárlási lehetőséget honlapján, vagy közösségi site-ja saját maga által használt felületén! - ezeket a felületeket viszonylag sokan látogatják, így nagy esély van arra, hogy érdeklődő jelentkezik Önnél!

 

Asztali nézet